Aanbevelingen:

 

Aydin (directeur bij Foutloos Rekenen):

“Leren rekenen doe je op school of nog beter, bij een cursus Foutloos Rekenen. In aanvulling op school en de Foutloos Rekenen cursus brengt Formula echt iets speciaals. Het houdt spelenderwijs de kennis actief, vergroot inzicht en stimuleert de creativiteit met getallen. Wij bevelen het al onze cursisten aan”

Sabine (eigenaar van Bien4Kids):

"Vanaf groep 2 tot en met onze VO-leerlingen, bij iedere leerling zetten wij Formula graag in om spelenderwijs het automatiseren van rekenen te verbeteren. Onze leerlingen en leerkrachten zijn zéér enthousiast! TeamBien4Kids rekent op Formula!"

 

Kevin (leerkracht groep 5 en rekencoordinator):

"Formula sluit naadloos aan op onze lesmethodes. Super leuk spel!"

 

Annelies (leerkracht groep 7):

“Ik zou het zeker in de klas willen hebben. Als onderdeel van een rekencircuit, als tussendoortje of als kinderen eerder klaar zijn.”

 

 

Linde (leerkracht groep 5):

“Alle kinderen, de goede én de wat minder goede rekenaars, deden actief mee, hielpen elkaar en leerden zo ook van elkaar.”

                                                           

Dieuwke (leerkracht groep 3):

"Wat een geweldig spel! Niet alleen zeer geschikt voor iedereen in de klas, maar helemaal geweldig als ouders het thuis en op vakantie spelen met hun kinderen!"

 

 

Lieke (moeder en eigenaar van een buitenschoolse kinderopvang Kind Aan Zee in Scheveningen):

"Het is echt geweldig om te spelen en iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen waardoor het leuk is voor kinderen van alle leeftijden en volwassenen!"

 

Reactie plaatsen

Reacties

Drita Senay
7 maanden geleden

Ik ben de gelukkige winnares van Formula en heb het met mijn dochter van 8 gespeeld. (in de klas kan nu even niet, jammer genoeg) Het is een leuk spel, kan op ieders niveau gespeeld worden en de kinderen rekenen met plezier. Een aanrader!

Linda de Jong
een jaar geleden

Ik kocht Formula om de tafels te oefenen, maar het bleek dat mijn zoon van 9 de sommen tot 10 niet geautomatiseerd had. Hij telde alles nog soms zelfs op zijn vingers. Sinds het begin van het schooljaar hebben we elke dag een potje Formula gespeeld.
Nu 6 weken later kan hij in 1 minuut de antwoorden 28 sommen opschrijven.
Dat kan alleen maar door Formulskomen want op school was er niet echt tijd om hier mee te oefenen.

Laurens
een jaar geleden

Super leuk spel. Onze kinderen spelen het graag en helpen elkaar met de rekensommen!

Eva
een jaar geleden

Mijn zoontjes Kimi (groep 5) en Bem (groep 6) zijn heel enthousiast over Formula. Ze hebben het overal mee naar toe genomen deze vakantie.

We nemen het nog steeds overal mee naar toe, heel fijn voor lange autoritten, in restaurants etc, ik prefereer dit ruim boven beeldschermen.

Pieter Schroeder
een jaar geleden

Geweldig spel! Kinderen waren meteen enthousiast.

Direct ook een nieuwe spelvorm ontstaan aan tafel: iedere keer dat een een kind kaarten op tafel legt, mag hij/zij de onderliggende kaarten pakken en op een eigen stapel leggen. Daarna vullen ze hun kaarten weer aan tot 5. De kinderen spelen continu door tot alle kaarten op zijn. Daarna heeft het kind met het hoogst aantal verzamelde kaarten gewonnen.

Jenny
een jaar geleden

In 1 woord geweldig! Mijn dochtertje heeft moeite met rekenen. Maar met dit spel krijgt ze het automatiseren zeker onder de knie!

Kim
een jaar geleden

We hebben formula nu een week in huis, en wat een topweek! Met mijn dochtertje van 5 constant aan het spelen. De eerste vraag in de ochtend is ‘mag ik een som maken?’

Daan van Remmen
een jaar geleden

Korte tijd geleden bestelden we Formula en na ontvangst zijn we gelijk aan de gang gegaan, eerste even met de kaarten open. Ook met kinderen van 6 en 4 is het makkelijk om gelijk van start te gaan. Wel spelen we nog alleen met plus en min en de vierjarige heeft nog wat hulp en voorzeggen nodig. Het was heel leuk om te zien dat mijn dochter in groep 3 al snel beurten kon leggen waarin ze zowel getallen als bewerkingen verandert (ze won zonder hulp het eerste potje!). Delen en vermenigvuldigen is nu nog net een brug te ver, maar ook de komende jaren, als de een begint met rekenen en de ander bv. tafels leert, kunnen we dus nog plezier hebben. Simpel idee, overzichtelijke spelregels, gelijk een hoop plezier! Ook makkelijk formaat voor mee op reis o.i.d.

Kelly
een jaar geleden

Ik heb dit spel besteld. Mijn dochter kon niet wachten om hem uit te testen. Maar wat een gaaf spel is dit zeg. Echt een aanrader. Voor in de klas maar ook zeker voor thuis. Zo blijft rekenen leuk voor iedereen.

Inez Janssens
een jaar geleden

Mijn zoon zat op zijn melige stoel, hij kan zo snel rekenen dat hij samen met mijn man heel veel sommen uit de duim zoog. En hoe leuk is het om je als zoon zo zelfverzekerd te voelen en op je plek te zijn dat het het mooist is om je 'alwetende moeder ' in de maling te nemen. Mijn dochter deed de tellijst bijhouden...zij kan ook zo-niet logisch nadenken. We hadden de tranen over de wangen van het lachen. Mijn zoon heeft ons ook af en toe serieuze tips gegeven. Het komt goed met rekenen, ik ben een volhouder."