Aanbevelingen:

 

Aydin (directeur bij Foutloos Rekenen):

“Leren rekenen doe je op school of nog beter, bij een cursus Foutloos Rekenen. In aanvulling op school en de Foutloos Rekenen cursus brengt Formula echt iets speciaals. Het houdt spelenderwijs de kennis actief, vergroot inzicht en stimuleert de creativiteit met getallen. Wij bevelen het al onze cursisten aan”

Sabine (eigenaar van Bien4Kids):

"Vanaf groep 2 tot en met onze VO-leerlingen, bij iedere leerling zetten wij Formula graag in om spelenderwijs het automatiseren van rekenen te verbeteren. Onze leerlingen en leerkrachten zijn zéér enthousiast! TeamBien4Kids rekent op Formula!"

 

Kevin (leerkracht groep 5 en rekencoordinator):

"Formula sluit naadloos aan op onze lesmethodes. Super leuk spel!"

 

Annelies (leerkracht groep 7):

“Ik zou het zeker in de klas willen hebben. Als onderdeel van een rekencircuit, als tussendoortje of als kinderen eerder klaar zijn.”

 

 

Linde (leerkracht groep 5):

“Alle kinderen, de goede én de wat minder goede rekenaars, deden actief mee, hielpen elkaar en leerden zo ook van elkaar.”

                                                           

Dieuwke (leerkracht groep 3):

"Wat een geweldig spel! Niet alleen zeer geschikt voor iedereen in de klas, maar helemaal geweldig als ouders het thuis en op vakantie spelen met hun kinderen!"

 

Reactie plaatsen

Reacties

Alex
2 jaar geleden

Ik speel Formula met mijn zoon van 6. Hij is niet zo goed in rekenen en met Formula kunnen we spelenderwijs toch oefenen. Ik moet hem wel laten winnen..... grappig dat hij sommen onthoudt van eerdere spelen. We spelen nu alleen met de + en de -. Nu op vakantie even elke dag een potje....😃

Joran van Heyningen
3 jaar geleden

Het spel aan mijn neefje van 4 jaar gegeven die vindt het al erg leuk. Voorlopig alleen met plus en min, maar dat gaat goed! Het spil zit erg goed in elkaar!

Miranda
4 jaar geleden

Net het spel gekregen en de spelregels gelezen. Morgen meteen met mijn klas aan de slag. Leuk onderdeel tijdens de rekenles!

Drita Senay
4 jaar geleden

Ik ben de gelukkige winnares van Formula en heb het met mijn dochter van 8 gespeeld. (in de klas kan nu even niet, jammer genoeg) Het is een leuk spel, kan op ieders niveau gespeeld worden en de kinderen rekenen met plezier. Een aanrader!

Linda de Jong
5 jaar geleden

Ik kocht Formula om de tafels te oefenen, maar het bleek dat mijn zoon van 9 de sommen tot 10 niet geautomatiseerd had. Hij telde alles nog soms zelfs op zijn vingers. Sinds het begin van het schooljaar hebben we elke dag een potje Formula gespeeld.
Nu 6 weken later kan hij in 1 minuut de antwoorden 28 sommen opschrijven.
Dat kan alleen maar door Formulskomen want op school was er niet echt tijd om hier mee te oefenen.

Laurens
5 jaar geleden

Super leuk spel. Onze kinderen spelen het graag en helpen elkaar met de rekensommen!