Pre-Order

Robo Factory - PRE ORDER!

€ 39,95 € 35,00
Pre-Order

Robo Factory - PRE ORDER!

€ 39,95 € 35,00

In 2088 zal elk huishouden een Robot hebben. Ook zal het werk bij bedrijven voornamelijk door Robots gedaan worden en zullen er dus veel nodig zijn. Echter, klanten van Robotfabrieken willen alleen Robots kopen van bedrijven die door intelligente mensen worden geleid, zodat ze zeker weten dat ze kwaliteit krijgen. De klant zal dus jouw intelligentie gaan testen. Kom er als eerste achter welke Robot de klant wil, produceer het en krijg een royale beloning!

 

Analyseer de hints van de klant, beslis of je meer informatie van de klant wilt kopen en produceer uiteindelijk de juiste robots om het spel te winnen!

 

Leeftijd: 8+
2-6 personen
Spelduur: 20-40 minuten

WORDT VERWACHT IN OKTOBER 2023!

PRE-ORDER JOUW SPEL NU!

Robo Factory

 

In 2088 zal elk huishouden een Robot hebben. Ook zal het werk bij bedrijven voornamelijk door Robots gedaan worden en zullen er dus veel nodig zijn. Echter, Klanten van Robot fabrieken willen alleen Robots kopen van bedrijven die door intelligente mensen worden geleid, zodat ze zeker weten dat ze kwaliteit krijgen. De Klant zal dus jouw intelligentie gaan testen. Kom er als eerste achter welke Robot de Klant wil, produceer het en krijg een royale beloning!

Robotonderdelen

Elke robot bestaat uit 3 onderdelen. Elk onderdeel kan bestaan uit een van vier kleuren. De klant geeft de fabrikant hints over welke robot hij wil kopen. Spelers zijn om de beurt klant en fabrikant.

 

Een voorbeeld van de hints:

Koop Extra Informatie

Koop extra informatie van de klant als je denkt dat je dat gaat helpen om de juiste robot te produceren

Analyseer de Hints

Gebruik de markeringstabel om je te helpen bij je analyse

Produceer de Robot

ONTVANG DE BELONING EN WIN HET SPEL!

Markeringstabel:

Hieronder kunnen de spelregels worden gedownload (het bestand bevat 3 talen)

Rule Book 1
PDF – 29,1 MB 40 downloads